www.vooruit.be

Ruben Mardulier & Michiel Deprez

De 24 uur van Mardulier & Deprez

Op Locatie - Première, Performance, Circus
  •    
  •    
   
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Een etmaal anekdotisch circus met meer dan een hoek af

“Ik heb twee nieuwe favoriete Belgen. Het zijn Ruben Mardulier en Michiel Deprez, twee twintigers die hun kunsten vertoonden tijdens Festival Cement.” - de Nederlandse schrijver Ted van Lieshout

Zot zijn doet geen zeer. Of misschien een beetje. Het bijzondere circus-performanceduo Michiel Deprez en Ruben Mardulier - beiden studeerden af aan de circushogeschool van Tilburg - experimenteert tot het uiterste. In hun onderzoek tasten de twee op vaak hilarische wijze allerlei grenzen af en doen vragen rijzen over circus, kunst, technologie, internet, communicatie en de limieten van lichaam en geest.

Een greep uit hun vorige experimenten: een uur zoekgeschiedenis op Google volledig met de hand uitschrijven, zichzelf van slaap onthouden tot ze in een put vallen, met het publiek op een osb-plaat, ondersteund door ballonnen, springen tot de ballonnen het begeven, en ga zo maar door.

Benieuwd wat ze voor ‘De 24 uur van Mardulier & Deprez’ zoal in petto hebben? Volg hun poging om de ultra-zen staat te bereiken, en dat op een bijzondere locatie. Wie weet word je er zelf ultra-zen van. Of je verklaart hen voor gek. Kan ook.

Extra informatie

vr 19 t/m za 20.01 - doorlopend, van 22:00 tot 22:00, op locatie (Brabantdam 92/1, 9000 Gent)
circus / performance / installatie
gratis
voor iedereen

Smells Like Circus-festival 
ism Circuscentrum