Jobs, stages & vrijwilligers

Divers team

De diversiteit aan activiteiten in ons Kunstencentrum, weerspiegelt zich ook in het personeelsbestand. Er zijn zes grote diensten, die een zeer uitgebreide waaier van jobs herbergen. Meer dan 80 vaste medewerkers staan dagelijks in voor het reilen en zeilen van Vooruit. 

Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures in Vooruit.

 

Spontaan solliciteren

Je kan altijd spontaal solliciteren door te mailen naar personeelsdienst@vooruit.be

Stage  

Interesse in een stage bij Vooruit? Elk seizoen begeleiden wij enkele studenten via een stagecontract. Ook in seizoen 2018-2019 is dat niet anders!

 

We zoeken meer dan gemotiveerde stagiair(e)s met culturele bagage om mee te werken aan verschillende projecten in het komende Vooruitseizoen (focusweken, doelgroepwerking, participatie, ticketing, distributie, CRM, …). Liefde voor “what’s happening in Vooruit”, een vlotte pen, een supermotivatie én een dosis zelfstandigheid zijn pluspunten.

 

Om een waardevolle leerervaring te garanderen, nemen we enkel stagiair(e)s in overweging die minstens drie maanden voltijds stage kunnen lopen. Verder moet elke stage-aanvraag vergezeld zijn van een zo concreet mogelijk projectvoorstel, of van tenminste enkele specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen.

 

Bezorg ons je curriculum en motivatiebrief mét concreet projectvoorstel via stage@vooruit.be. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage wil lopen. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag bij de juiste persoon terechtkomt, die dan verder contact met jou opneemt.

Vrijwillig ons team versterken

Ben je wel eens op een concert te vinden? Woon je geregeld een theatervoorstelling bij? Zijn premières, dernières, vernissages en finissages jouw natuurlijke habitat? Een voorliefde voor Vooruit? Zin om nog dichter te staan bij onze werking? Is het antwoord op bovenstaande vragen een dikke “JA!” - en ben je niet vies bent van menselijk contact - dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken om ons Communicatieteam te versterken.

 

Als vrijwilliger ga je voornamelijk op pad met onze verschillende flyers, affiches en brochures. Tegenover die belangrijke, noeste arbeid staat natuurlijk ook een beloning. In de aanbieding:

  • Een vrijwilligersvergoeding
  • na drie maand van bewezen diensten gratis toegang tot alle Vooruit-activiteiten
  • het warm gevoel in onze gezamenlijke harten
  • Wanneer mogelijk: een gratis ticket voor de activiteit waarbij je flyert

 

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met info@vooruit.be.