Springstof Afterparty Kilbourne plays 'Blade'

Kilbourne / Karawane / Bafana
do 11
oktober
Data & tickets
  • do 11 okt 2018
    22:00 - 03:00
    Café
    Geweest

 Energetic gabberhouse afterparty

Free Kilbourne plays 'Blade' afterparty

VIDEODROOM NIGHTLIFE

Opgepompt na Kilbourne plays 'Blade'? Geen nood, na de film presenteren Springstof & Vooruit een ‘Blade’ afterparty in het Vooruit Café met Kilbourne, Bafana & Karawane! Tijdens deze gratis afterparty is dansen wel toegelaten, of zeg maar gerust verplicht. 

   

Kilbourne 

Ashe Kilbourne is een transgender dj en activist die groot werd in het LGBTQ-clubcircuit van New York. In haar muziek mixt ze industrial, hardcore en club music én tackelt ze de misogynie en transmisogynie in de danswereld. Kilbourne heeft een voorliefde voor hardcore house, trance... en natuurlijk ook horrorfilms.

 

 

Bafana 

Man achter Bafana is Jules Gahide. Overdag is hij de oprichter van KERK, maar 's avonds houdt hij menig dansvloer in beweging. Samen met Bromin is hij de host, brains & dj achter de succesvolle Gentse clubavonden Alpha (Charlatan) en Quartz (Club69). Daar concentreren ze zich op de huidige house-scene en staan ze naast internationale gasten als George Fitzgerald, Oneman, Eats Everything & XXXY. Daarnaast zetten ze ook regelmatig voet in Culture Club en Decadence. Ook Londen is geen onbekend terrein met sets in de legendarische Corsica Studios.
 

Karawane

Karawane is het alter ego van Sam De Brabander en staat voor een heerlijke mix van funk en house. Naast zijn bijdrage aan The Vinyl Frontier host hij als Krankenhaus-resident ook 'The Calling', een maandelijkse show bij The Word Radio.


TIMETABLE

19:30 Doors
20:00 Kilbourne plays 'Blade' (Theaterzaal)
22:00 Aftertalk 'Blade' with Kilbourne (Theaterzaal)
22:00 Gratis Springstof afterparty at Vooruit Café
22:00 Bafana (Vooruit Café)
00:00 Kilbourne (Vooruit Café)
01:30 Karawane (Vooruit Café)

Credits

Free entrance
22:00 Vooruit Café 

Together with Springstof & Subbacultcha