SAME SAME BUT DIFFERENT

Moya Michael

Coloured Swan 1: Khoiswan
do 21
februari
Data & tickets

Een persoonlijke danssolo

Onderdeel van:
SAME SAME BUT DIFFERENT

In ‘COLOURED SWANS’ vraagt ​​danser, performer en choreograaf Moya Michael zich af hoe de verschillende identiteiten die ons worden opgelegd een invloed hebben op ons lichaam en op hoe we bewegen, spreken, zingen. Ze nodigt kunstenaars van verschillende disciplines en achtergronden uit om haar bij deze zoektocht te vergezellen en om hun persoonlijke verhalen te delen. Elke ontmoeting leidt tot een solo, gecreëerd voor en met de kunstenaar. Tijdens SAME SAME BUT DIFFERENT toont Moya de creatie ‘COLOURED SWANS I: KhoiSwan’. 


In ‘COLOURED SWANS I: KhoiSwan’ verkent Michael samen met visueel en performancekunstenaar Tracey Rose hun Afrikaanse roots en erfenis. Ze onderzoeken waar ze vandaag staan als gekleurde vrouwen en als afstammelingen van de Khoi-volkeren uit het zuiden van Afrika.

 

EXTRA op do 21.02: aftertalk met Farbod. 

 

Dit seizoen organiseren we een aantal nagesprekken met diverse artiesten uit het Vooruitprogramma. Voor de komende nagesprekken werken we samen met Dina & Farbod. Ze zullen elk op hun eigen manier het gesprek in goede banen leiden. Verwacht je aan een frisse, ongedwongen en bondige aftertalk.

 

Meer info over deze aftertalk

 

Steeds gratis & vlak na de voorstelling in de zaal (duur: 20-25 min). 
Een overzicht van alle aftertalks vind je hier

 

Credits

do 21.02 - 20:00 Domzaal
performance / dans / coproductie
€12 / 10 / 8 / 8


‘KhoiSwan’: concept, performance & choreografie/choreography: Moya Michael - in samenwerking met/in collaboration with: Tracey Rose - productie/production: Kosmonaut & Cokot - coproductie/coproduction: Dance Umbrella festival, KVS, BOZAR & Vooruit - met steun van/with support of: Flemish Government delegation in South Africa