Villa Voortman

AVANTI!
21 dec
-
22 dec
Data & tickets
 • vr 21 dec 2018
  20:00 - 22:00
  THEATERZAAL
  Geweest
 • za 22 dec 2018
  20:00 - 22:00
  THEATERZAAL
  Geweest

 De oerkracht van menselijke klanken

‘AVANTI!’ is een muzikaal-poëtische reis en een theatrale zoektocht. Inspiratie halen de makers bij de oerkracht van menselijke klanken en de schoonheid van visuele verbeelding. Laat je meevoeren door het primitieve ritueel van het samen zingen. Met dit nieuw theateravontuur verkennen de Voortmannen - bezoekers van Villa Voortman - waar muzikaliteit hen kan leiden.


Villa Voortman is een laagdrempelig ontmoetingshuis voor mensen die het moeilijk hebben in onze samenleving en de aansluiting met de reguliere hulpverlening missen. Dat ‘anders zijn’ ook een kracht kan zijn, toont Villa Voortman in ‘AVANTI!’. De voorstelling laat stemmen horen waar vaak niet naar geluisterd wordt.


Regisseur en bedenker van ‘AVANTI!’ Sander De Winne is één van de weinige opkomende mannelijke jazz- en improzangers van België. Met zijn warme baritonkleur, zijn grote flexibiliteit en zijn buitengewoon origineel stemgebruik behoort hij tot één van de meest interessante jonge zangers van zijn generatie.

Credits

muziektheater / première / coproductie
€16 / 14 / 12 / 8


concept: Sander De Winne - regie/director: Sander De Winne & Ellen Wils - productie/production: Leo Verlinden - spel/performance: Voortmannen & - vrouwen