10x10

Lobke Leirens & Maxim Storms

HAPPY HOUR
7 dec
-
8 dec
Data & tickets

De apocalyps via symfonische kreten & disproportionele volksdans

Onderdeel van:
10 X 10

De apocalyps kent ondertussen miljoenen verbeeldingen, maar nog nooit zag je het laatste oordeel zo absurd en vol duistere humor. Via symfonische kreten en disproportionele volksdansen creëren Lobke Leirens & Maxim Storms als scheefgezakte marionetten een eigen ritueel van de ondergang. Aangewezen op elkaar, spelen ze het laatste spel. Wachtend op hun doodslag.


Lobke Leirens en Maxim Storms onderzoeken het absurde in zowel het komische als het duistere. Op TAZ#2014 excelleerden ze al met de labyrint­voor­stel­ling ‘KROCHT’, gebaseerd op het Inferno van Dante Alighieri. In 2017 maakte het duo ‘Another One’, waarin een stilgevallen echtpaar aan de hand van masochistische rituelen op zoek gaat naar een manier om zichzelf en de ander te overstijgen. ‘Another One’ werd geselecteerd door Circuit X 2017 en tourde in binnen- en buitenland. Na hun selectie door Big In Belgium 2018 werden ze in Schotland bekroond met de prestigieuze Total Theatre Award. 

Credits

De voorstelling werd aanvankelijk gecommuniceerd met de titel "Folks & Fools"

Van en met: Lobke Leirens en Maxim Storms - Coach: Jan Steen - Algemene ondersteuning: Ruth Mariën - Productie: DRIFT vzw - Coproductie: Vooruit, Arenbergschouwburg

Met dank aan: KAAP, De Grote Post, Rachid Laachir, Sietske Van Aerde

ihkv 10x10
ism LOD Muziektheater 

 

 

€10 / 10 / 10 / 8