Geppetto and the Whales

wo 21
november
Data & tickets

VOER VOOR FANS VAN FLEET FOXES & WILCO!

 

Statement van de band: “We zijn eruit... Om onze nieuwe plaat Passages op een waardige manier de wereld in te sturen, zijn we genoodzaakt de releasedatum te verschuiven naar januari 2019. En zo ook de geplande releaseshows... Het concert van 21 november in Vooruit wordt opgeschoven naar 5 maart. Onze welgemeende excuses aan iedereen die al een ticket kon bemachtigen, maar geen nood! De kaartjes blijven geldig voor de nieuwe data of zijn inwisselbaar. Hopelijk tot dan, wij kijken er alvast naar uit!’

Alle ticketkopers werden via mail op de hoogte gebracht.

- - -

Vier jaar na de release van het prachtige debuutalbum ‘Heads Of Woe’ vervolgt Geppetto & The Whales zijn verhaal met een tweede langspeler, ‘Passages’, dat in september uitkomt. De band dook in de studio met Brian Joseph, die ook al achter de knoppen zat bij goed volk als Colin Stetson, Bon Iver en Sufjan Stevens.

 

Het Antwerpse zestal combineert vredige, pure melodieën met opbeurende en soms donkere songteksten. De gastbijdrages zijn alvast niet van de minsten: Ben Lester (The Tallest Man on Earth), Rob Moose (The National, Arcade Fire), Trever Hagen (Bon Iver) en Jeremy Boettcher (S. Carey).

 

Voor fans van Devendra Banhart, Fleet Foxes, Crowded House, My Morning Jacket, The Bony King Of Nowhere en Wilco!

 

Credits

beeld © Hanne Fransen

org Democrazy

 

Tickets: €17 / 15,75 (presale, incl. reservatiekosten)