Freek de Jonge

'Een kolfje'
Live Comedy
za. 12.03.2022 20:00 - 22:00
za 12.03.'22
20:00 - 22:00
  • za 12.03.'22
    20:00 - 22:00
    THEATERZAAL
    geannuleerd

Improviseren is een kolfje naar Freeks hand! 

Omwille van productionele redenen heeft Freek de Jonge besloten om zijn Vlaamse tour van 'Een Kolfje' te annuleren. Door de coronamaatregelen in Nederland werd zijn Nederlandse tour verzet naar dit voorjaar. Er blijft daardoor helaas geen tijd over om een voorstelling voor Vlaanderen te maken. Momenteel krijgt de Vlaamse tour geen nieuwe data. Je aangekochte ticket(s) worden automatisch terugbetaald (uitgezonderd van de reservatiekost van € 2) via het betaalmiddel (cadeaucheque, online betaling, ...) waarmee je de betaling uitvoerde, je hoeft hiervoor niets te doen.

Bedankt voor het begrip en hopelijk tot snel,
Het Voo?uit- & Live Comedy team

 

Freek de Jonge heeft lang Vlaanderen niet aangedaan. Te lang vindt hij zelf. Vandaar dat hij komend voorjaar voordat hij zich weer in de Nederlandse theaters laat zien een korteserie voorstellingen in België speelt onderde titel: Een Kolfje. De voorstelling zal naast een aantal nieuwe, actuele bestaan uit klassieke verhalen en conferences en liedjes die begeleid worden door multi-instrumentalist Reyer Zwart. Voor deze kleine bezetting is gekozen om snel alle kanten op te kunnen want improviseren is een kolfje naar Freeks hand. 

Opgelet, voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket nodig. Meer weten? Check onze corona-pagina voor de laatste updates