De Vooruit Binnenstebuiten © Michiel Devijver
© Michiel Devijver

De Vooruit Binnenstebuiten

Een rondleiding voor het hele gezin
zo. 26.09.2021 - zo. 26.06.2022
zo 26.09.'21
-
zo 26.06.'22

Verken met je kids De Vooruit!

Samen met het Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang uit Gent ontwikkelde Voo?uit een rondleiding op maat van gezinnen. Jouw kids leren de kleinste hoekjes kennen, en een ervaren gids vertelt de grappigste verhalen van het monument De Vooruit. Maar je luistert niet enkel, je ruikt, voelt en proeft: een feest voor alle zintuigen dus. De Vooruit binnenstebuiten is een actieve en spannende verkenning van het monumentale gebouw!

Wat ga je doen tijdens deze rondleiding? Bij elke ruimte hoort een spannende opdracht, die je ter plekke doet. Alle kinderen krijgen ook een kaart met beesten, plaatsen, voorwerpen en personen. Die kom je tegen tijdens de rondleiding, in het gebouw zelf of in de uitleg van de gids. Hoor of zie je iets dat op jouw kaart staat, dan schrap je die. Aan het einde van de rondleiding hou je nog vier dingen over, waarmee je zelf een verhaal kan verzinnen. 

Dorst of honger nadien? Zak dan af naar het Café voor een overheerlijke homemade ice tea of een smakelijke kinderspaghetti. Njam!

Opgelet, voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket nodig. Meer weten? Check onze corona-pagina voor de laatste updates.

PRAKTISCH

Maandelijks op zondag (data bovenaan) - 14:00 Ticketbalie (start)
MONUMENT / rondleiding
€10 (16+) / 5 (6+) / gratis (-6) 
Nederlands gesproken
90 min.

Opgelet: er zijn maximum 15 bezoekers toegelaten per rondleiding. De anderhalve meter social distancing afstand wordt gerespecteerd. Mondmaskers zijn verplicht voor elke 12-plusser gedurende de volledige rondleiding.

Koop minstens 3 shows en ga voor 10% korting

Credits

in samenwerking met: VCOK