Inge Sierens
Inge Sierens by © Thomas Sweertvaegher

TERRAS SESSIE #53: Geboekt op zondag, met Inge Sierens, Michiel Devlieger & Ineke Nijssen

'Blauw dat wemelt'
OUR SUMMER @DE VOORUIT
zo. 22.08.2021 11:00 - 12:00
zo 22.08.'21
11:00 - 12:00
  • zo 22.08.'21
    11:00 - 12:00
    Terras
    geannuleerd

Wegens de slechte weersvoorspelling sluiten we morgen het Terras en kan de Terrassessie niet doorgaan.

Demonen uit het verleden houden Elly sinds kort meer bezig dan haar lief is. Het is moeilijk om greep te krijgen op de herinneringen aan haar kindertijd. Een disfunctionele moeder die geregeld vol drama uitbarstte in gewelddadige scènes, de relatie die ze als zeventienjarige had met Adam, een tien jaar oudere man. Hoe wáár zijn die herinneringen? En wat dreef haar geliefde doden nu echt?

‘Blauw dat wemelt’ is het fictiedebuut van germaniste Inge Sierens. Ze werkt al meer dan 25 jaar voor televisie. Zo stond Sierens mee aan de wieg van ‘De Mol’ en was ze producer van programma’s als ‘Schalkse Ruiters’ en ‘Basta’. 

Interviewer en moderator van dienst is programmamaker en presentator Michiel Devlieger. Hij werd bekend via eveneens ‘Schalkse Ruiters’ als Red Michiel en presenteerde later ‘De Mol’, ‘Voor Eens & Voor Altijd’ en ‘De Laatste Show’. Tegenwoordig is Devlieger lid van productiemaatschappij Woestijnvis. Actrice Ineke Nijssen zal voordragen!  

Bij regenweer gaat deze Terras Sessie door in het Voo?uit Café!

PRAKTISCH

zo 22.08 - 10:30 deuren / 11:00 aanvang (stipt!) De Vooruit Terras (bij regenweer gaat deze Terras Sessie door in het Voo?uit Café)
gratis (first come, first served) 
60 min.

Vooruit garandeert iedereen een veilige avond. We volgen ook nauwgezet de veiligheidsmaatregelen, die je op onze corona-pagina terugvindt. Neem ze door voor je bezoek aan Vooruit. En geniet van je bezoek, in alle veiligheid. #samenerdoor 

Credits

in samenwerking met: Standaard Uitgeverij