Mr. Carmack

Title / Corrupted/ Mike Parvizi
wo 24
oktober
Data & tickets
  • wo 24 okt 2018
    19:30 - 23:00
    BALZAAL
    Geweest

Een mix van aanstekelijke elektronica, hiphop en soul

 

De Amerikaanse producer Mr. Carmack is niet voor één gat te vangen: hij gooit elektronische beats, hiphop en soul vrolijk op een hoop en maakt er een aanstekelijk geheel van. En of het werkt: Diplo is een fan van het eerste uur en tekende de man bij zijn gerenommeerd Mad Decent label. Ondertussen speelt Mr. Carmack zalen plat over de hele wereld en deelde hij het podium met dance-iconen als Hudson Mohawke, Just Blaze, Cashmere Cat en Diplo.

 

Ook achter de schermen heeft Mr. Carmack niet stilgezeten. We mogen nieuw werk én een nieuwe live show verwachten waar menig bakkes van open zal vallen. Title en Corrupted zorgen elk voor een stevige opwarming! 

 

TITLE

 

Title is het éénmans-project van Belgische dj/producer/muzikant Toon Janssens. De Antwerpenaar producet beats die menig speaker zulllen doen daveren.

 

CORRUPTED

 

 

Future Fuccboi Jungle, noemt hij het zelf: Corrupted maakt eclectische elektronica vol invloeden uit hiphop, jungle, footwork, jazz en ambient. Met zijn A/V show Delusion gaat hij nog een stap verder.

 

 

 Dit optreden wordt georganiseerd door Democrazy.

Programma

19:45 - TITLE
20:30 - MIKE PARVIZI
21:45 - MR. CARMACK
23:00 - CORRUPTED

Credits

org Democrazy

 

 

€18 / 16,75 (presale, inclusief reservatiekosten)