CANCELLED: Kim Noble

‘Lullaby for Scavengers (work in progress)’
NO(W)WORRIES
do. 29.10.2020 - vr. 30.10.2020
do 29.10.'20
-
vr 30.10.'20

Op stap met vos & (zingende) dode eekhoorn

Na ‘Kim Noble Will Die’ en ‘You’re not Alone’ werkt Kim Noble momenteel aan het sluitstuk van zijn trilogie rond eenzaamheid en vriendschap. In ‘Lullaby for Scavengers’ heeft Noble eindelijk vrienden gevonden en zoekt hij een manier om samen te leven. Zijn kompanen? Een vos en een (zingende) dode eekhoorn. Samen zoeken ze naar manieren om te overleven in een wereld die hen niet noodzakelijk nodig heeft. 

Welke aspecten van mens-zijn blijken de moeite om door te geven aan de volgende generatie? Wie gidst ons in de tijd die ons hier rest? En hoe ga je om met knaagdieren in het plafond? Deze nieuwe creatie vindt zijn weg naar het podium met een reeks try-outs die in de loop van 2020 plaatsvinden.

over Kim Noble

Kim Noble is een bekroonde performance- en videokunstenaar. Met zijn multidisciplinaire aanpak werkt hij in de wereld van theater, tv, film, kunst én komedie. Noble maakt gebruik van een provocerende en humoristische stijl die de condition humaine genadeloos bloot legt. Kim Noble was de helft van het Perrier Award-winnende, BAFTA-genomineerde en experimentele art comedy-duo Noble en Silver. Bij CAMPO creëerde hij eerder ‘Wild Life FM’, samen met Pol Heyvaert en Jakob Ampe.

Onderdeel van:
NO(W)WORRIES

PRAKTISCH

PODIUM / performance
€14 / 10 
Engels gesproken
60 min.

Credits

van & met: Kim Noble -  productie: CAMPO Gent - co-productie: Schauspiel Leipzig & Kampnagel Internationales Sommerfestival Hamburg - in het kader van: NO(W)WORRIES, een samenwerking tussen Vooruit, CAMPO, KOPERGIETERY, NTGent, Opera Ballet Vlaanderen en S.M.A.K.