Slotparty Film Fest Gent / VIDEODROOM
© Viktor Vanhoof

Slotparty Film Fest Gent / VIDEODROOM

Nico Juice / DJ Sense / Bafana / Lippstick
Vooruit & Film Fest Gent present:
vr. 18.10.2019 22:00
vr 18.10.'19
22:00
  • vr 18.10.'19
    22:00
    BALZAAL + CAFÉ
    gratis

De officiële afsluiter van 10 dagen film en muziek

Film Fest Gent én VIDEODROOM eindigen op vrijdag 18 oktober: dé gelegenheid om af te sluiten met een onvergetelijke slotparty in Vooruit! Je kan vanaf 22:00 - na de show van CURL - terecht in de Balzaal waar goed volk als Bafana, Nico Juice en DJ Sense de draaitafels bemannen. Wie liever in het Vooruit Café vertoeft kan zich uitleven op de altijd feestelijke set van Lippstick DJ’s. Feestjeuuuuu!

via GIPHY

 

Bafana

Bafana is mede-host, brains achter en dj op legendarische clubavonden als Alpha, Quartz en Lifesnacks. Zijn voornaamste troeven? Stomende sets vol modern house en disco. Overdag vind je Bafana terug in de fijne Gentse platenzaak Music Mania en club Amigo.

Nico Juice

It’s the juice that makes it juicy, it’s the blend that makes it bold! Nico Juice - actief bij Democrazy en de Mo’ Juice party’s - valt amper weg te denken uit het Gentse nachtleven. Als fervent vinyl-liefhebber is hij gespecialiseerd in aanstekelijke, eerder ‘leftfield’ geïnspireerde dansvloerpareltjes. Disco in haar talrijke gedaantes, early house, afrobeat, 80’s pop, funk en boogie: alles vliegt in de blender.

DJ Sense

Alain aka DJ Sense is een household name in de Belgische scene. Zijn killer selecties vol disco, soul en boogie zijn een waar plezier voor het oor en de benen. Muziek waar je onmogelijk op kan stilstaan dus, let's boogie! 

Lippstick DJ’s

Disco jams & extended dance moves!

Onderdeel van:
VIDEODROOM 2019

vr 18.10 - 22:00 Vooruit Balzaal & Café
gratis
NIGHTLIFE / party

Credits

i.s.m. Film Fest Gent