Martine Florus

Seksuele energie als bron van leven!
With Pleasure
za. 14.12.2019 15:00 - 18:00
za 14.12.'19
15:00 - 18:00
  • za 14.12.'19
    15:00 - 18:00
    DOMZAAL
    Geweest

Een workshop lichaamswerk rond angst, schaamte & intimiteit

Alles in de wereld draait om liefde en seks. Kijk om je heen of kijk naar jezelf: hoeveel is er niet seksueel getint, vervormd? Maar welke rol speelt intimiteit in ons leven? Is het aanwezig of afwezig? Geeft het ons vreugde, verbinding, energie en liefde? Of is het een bron van pijn, verlangen, schuld, schaamte, manipulatie,… 

We ervaren zelden seksualiteit en liefde in de oorspronkelijke, spiritueel voedende, onschuldige vorm. Wetenschappelijk onderzoek bewijst nochtans dat seksuele energie een even vitale basisfunctie heeft als ademhaling en hartslag. Als die seksuele energie geblokkeerd wordt, kan ons leven op alle niveaus blokkeren. Tijdens deze workshop laat experte Martine Florus je kennis maken met een aantal heel bijzondere technieken en inzichten om daar tegenin te gaan. 

Zoals bijvoorbeeld het NAH-ritueel, wat staat voor Nurturing Awakening & Healing. Tijdens dit ritueel ondersteunen vrouwen elkaar om (weder)geboren te worden. Komen verder aan bod in de workshop: de anatomie van de vrouwelijke opwinding, en eenvoudige oefeningen om je in contact te brengen met jezelf en de ander.

Je ticket voor deze workshop geeft je ook toegang tot de PLEASURE TRIP!

Onderdeel van:
WITH PLEASURE

PRAKTISCH

za 14.12 - van 14:00 tot 17:00 Foyer Theaterzaal
THINK / workshop (18+)
€20 (basistarief) - uitverkocht
enkel voor vrouwen, of wie zich als vrouw identificeertopgelet: beperkte capaciteit!
Nederlands gesproken