Le Motel
Le Motel by © François Dubois

Le Motel w. Antoine De Schuyter (AV show)

Corrupted (AV show) / afterparty w. DTM Funk / AliA
Vooruit & Film Fest Gent present: VIDEODROOM
wo. 09.10.2019 20:00 - do. 10.10.2019 02:30
wo 09.10.'19
-
do 10.10.'19
20:00 - 02:30
  • wo 09.10.'19
    -
    do 10.10.'19
    20:00 - 02:30
    BALZAAL

Footwork, hiphop, jazz en techno in de blender 

Le Motel

De Brusselse producer en grafisch ontwerper Le Motel is bij het brede publiek bekend door zijn vele samenwerkingen, zoals met de Brusselse hiphopgod (sorry West-Vlaanderen!) Roméo Elvis, de Italiaanse topproducer Clap! Clap!, jong urban grut Yellowstraps en recent nog rapper Veence Hanao. Le Motel combineert zijn liefde voor etnische muziek met elementen uit footwork, hiphop, jazz en techno.

Na een release op het Amerikaanse TAR, liet Le Motel via het in Nieuw-Zeeland gevestigde Cosmic Compositions ‘OKA’ op de wereld los. Het eclectische, op voodoo geïnspireerde album werd album van de week op BBC Radio 6. Op VIDEODROOM werkt Le Motel samen met beeldend kunstenaar Antoine De Schuyter, en stelt meteen zijn nieuwe ​​AV show voor.


Corrupted 

De voor een Red Bull Elektropedia Award genomineerde Corrupted is een zelfverklaarde “eclectic, future-minded afro head”. Tijdens VIDEODROOM stelt de Antwerpenaar zijn zelfontworpen AV project ‘Delusion’ voor - denk aan een flinke portie beats, footwork en visuals waar helden als Flying Lotus en Amon Tobin een patent op hebben. “His popping beats and confident stage presence made the difference”, liet collega Lefto optekenen.
 


DTM Funk

DTM Funk is een dj, curator en platenverzamelaar, die een tweewekelijks radioprogramma (Rhythm District) presenteert met all things eclectisch. Hij draaide plaatjes op talloze festivals en locaties, waarbij hij zijn pittige set doorspekt met beats, leftfield electronica, juke en vreemde maar altijd dansbare afroritmes. "His beats are sickening and his reach is so far - from traditional African folk music to footwork - he also mixes like he's making his own beats at the same time.” - Vice Magazine


AliA

Met haar amper 18 lentes op de teller draait AliA - né Alyah Rivière - uiterst gevarieerde en eclectische dj-sets, waarin ze soul en electronica vrolijk haasje over laat springen. Beroemde collega’s als Lefto en Carista hebben niks dan lof voor dit Brussels talent, en met passages op het Worldwide Festival (Leysin, Zwitserland), Claire en ADE (Amsterdam), Listen! Festival en FUSE (Brussel) verovert ze stilaan de Europese clubscene - en dus ook Gent. 

Online presale has ended! There are tickets available at the doors (€13). 

Timetable

20:00 doors
20:30 Corrupted
21:30 Le Motel w. Antoine De Schuyter
22:30 DTM Funk
00:30 AliA

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Praktisch

wo 09.10 - 20:00 Vooruit Balzaal
€13 (add) / 10 (vvk)
hiphop / film / nightlife

Credits

i.s.m. All Eyes On Hip Hop & Film Fest Gent