Mardulier & Deprez - ‘Slagwerk’
© Mardulier & Deprez

Mardulier & Deprez

'Slagwerk'
Smells Like Circus
di. 14.01.2020 - za. 18.01.2020
di 14.01.'20
-
za 18.01.'20

Een duet van artificiële tonen en natuurlijke ritmes

Het duo Mardulier & Deprez heeft intussen een reputatie opgebouwd met hun hilarische, banale post-internet kunst. Met ‘Slagwerk’ brengen ze deze keer een audio-onderzoek waarbij een pianist improviseert op de hartslag van een van de performers. Het resultaat is een duet van artificiële tonen en natuurlijke ritmes.

Michiel Deprez en Ruben Mardulier zijn afgestudeerd als jongleur en acro-danser, maar de twee ontwikkelden intussen een breed spectrum aan installaties, performances en videokunst. Elk project is weer verrassend anders, maar altijd staan absurde, komische performances centraal. Zo laten ze een mensenstroom in een drukke winkelstraat manoeuvreren zoals zij dat willen, of geeuwen ze voor een webcam en filmen keer op keer de reacties daarop. Deze voorstelling gaat verder, en zoekt naar de grenzen tussen natuurlijke en opgelegde ritmes.

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Praktisch

di 14, wo 15, vr 17 & za 18.01 - 18:30 & 21:30 Mokabon
€10 / 8 / 8 / 8
taal geen probleem
leefdtijd 12+
in samenwerking met Circuscentrum

PODIUM
performance
circus

Credits

van & met Ruben Mardulier, Michiel Deprez - muziek Ruben Den Brok - beeld © Mardulier & Deprez - in samenwerking met Circuscentrum