Dean Blunt & Mica Levi

'INNA'
do 6
juni
Data & tickets

Stunning and mysterious opera written and directed by Dean Blunt and with music by Mica Levi

exclusieve & eenmalige opvoering in België!

“Cause anything's possible
Oh anything is possible”

De Londense muzikant en conceptueel kunstenaar Dean Blunt is zowel bekend voor zijn solowerk als samenwerkingen met kleppers als Hype Williams, Babyfather en Graffiti Island. Ondertussen bracht hij met ‘The Narcissist II’ (2012), ‘The Redeemer’ (2013) en ‘Black Metal’ (2014) al drie welbevonden soloplaten uit. Hij staat voor een mystieke mix aan avant-garde kunst en hypnotische pop. Daarnaast maakt hij ook beeldende kunst met in het verleden al expo’s in o.a. [ SPACE ], London (2014), Arcadia Missa, London (2016) en Cubitt Gallery, London (2016). Met de opera ‘INNA’ is hij theatergewijs ook niet aan zijn proefstuk toe. Met ‘The Narcissist at HAU1’, Berlin (2012), ‘Lord Knows at Le Romandie’, Lausanne (2013); ‘I’m Just Passin Thru To Show Some Love’ (2013) en ‘Urban’, Ica London (2014) maakte hij al weergaloze podiumvoorstellingen. In juni komt hij exclusief naar Vooruit met zijn opera ‘INNA’ met muziek door Mica levi. Mis deze unieke en eenmalige opvoering in België niet!

De Britse Mica Levi (stage name: Micachu) maakt pittige, experimentele electronica. Met Micachu and The Shapes gooide ze tot nog toe vier albums de wereld in: ‘Jewellery’ (2009), ‘Chopped & Screwed’ (2010), ‘Never’ (2012) en ‘Good Happy Sad Bad’ (2015). Daarnaast maakt ze ook soundtracks voor films als ‘Under the Skin’ (2013) van Jonathan Glazer en ‘Jackie’ (2016) van de hand van Pablo Larraín. Voor die laatste werd Levi genomineerd voor een Oscar voor beste soundtrack.


‘INNA’ werd gemaakt en ging in première in ICA (oktober 2017), Londen.

BELANGRIJK: het is verboden om te fotograferen en te filmen tijdens de voorstelling. Alle telefoons zullen ‘gelocked’ worden in de zaal! Alle details hierover krijg je later in je mailbox. Eenmaal de voorstelling begonnen is, mag je de zaal niet meer betreden. Laatkomers zullen de toegang geweigerd worden!


TIMETABLE 

19:45 Doors
20:30 Dean Blunt / Mica Levi - 'Inna' 
21:30 End

Credits

Thu 06.06 - 19:45 Theaterzaal Vooruit
€20 / 17 (presale)
60'

IMPORTANT: Photographing or filming is not allowed! All phones will be ‘locked’ in the venue. You will receive more details by email. Please arrive on time! Once the performance has started, entrance will be denied.