Women and Children First - Exercises in Awareness

School of Love

Syntrofi
29 jan
-
2 feb
Data & tickets

Een uitnodiging om zowel voedsel voor de geest als voor de maag te delen. Het zal sowieso voedzaam zijn, maar daarom niet eenvoudig te slikken. 

Onderdeel van:
Women and children first

Syntrofi [σύντροφοι] is een Grieks samengesteld woord - afkomstig van feed [trofi] + samen [syn] - dat betekent: “metgezellen, kameraden, geliefden …”

Rond de lunchtafel zullen we allemaal “syntrofi” worden. Performers en publiek zoeken samen uit hoe ze naast en met elkaar bestaan. Ze onderzoeken zowel hun vermogen tot geëngageerd samenleven, als de onmogelijkheid om tegenstrijdige verlangens met elkaar te verzoenen.

‘Syntrofi’ is een uitnodiging om het ​​perspectief aan te nemen van de kwetsbare waarnemer, die kunst en onderwijs onderzoekt vanuit de positie van minderheden en uitgeslotenen.

Dit project werd voor het eerst geïnitieerd in 2017 door Elli Vassalou en werd verder ontwikkeld in samenwerking met Hazal Arda, Bilal Alnouri, Adva Zakai en Ritam Hazarika, binnen de School of Love [SOL]. In deze versie voor ‘Women And Children First’ zal syntrofi verder ontwikkeld worden met een grotere groep School of Love-deelnemers.

Credits

di 29.01 - 12:30 - 14:30
wo 30.01 - 12:30 - 14:30
za 02.02 - 12:30 - 14:30
Balzaal
performance / lunch performance / lunch / privilege / unlearning
10€
Engels gesproken / In English