El Conde de Torrefiel

Guerrilla
7 feb
-
8 feb
Data & tickets

Zwarte komedie over de spanning tussen individu en gemeenschap 

Een conferentie, een tai chi-les, een avondje dansen in een discotheek: volg de performers van ‘GUERRILLA’ in hun alledaagse activiteiten. Als golven in de oceaan lijken ze deel van een harmonieuze groep die op één ritme beweegt. Een collectief van mensen die op hetzelfde moment leven, zich in dezelfde straten bewegen en door dezelfde gebeurtenissen beïnvloed worden.

 

Maar hun individuele gedachten, verledens en verlangens zijn veelzijdig en tegenstrijdig. ‘GUERRILLA’ beschrijft de subtiele dilemma’s in de hoofden van elk individu dat deel uitmaakt van een menigte. Je leest hun gedachten en voelt de spanningen tussen passie en rede, de onderdrukte emoties, de obscene of zelfs gewelddadige ideeën die achter de ogenschijnlijk onschuldige taferelen schuilgaan.

 

​In deze zwarte komedie, die balanceert tussen fictie en documentaire, bevraagt het Spaanse collectief El Conde de Torrefiel niet alleen de geschiedenis van Europa, maar ook de toekomst van een nieuwe generatie. Het gezelschap werkt voor elke opvoering samen met lokale performers. 

 

 

 

 

Blanca Añón
Blanca Añón
Blanca Añón
Blanca Añón
Titanne Bregentzer
Titanne Bregentzer
Titanne Bregentzer
Titanne Bregentzer
Valeria Palermo
Valeria Palermo

Voor deze voorstelling zijn we op zoek naar 80 vrijwilligers (geen ervaring vereist). zin om mee te doen? Stuur alvast een mailtje naar publiekswerking@vooruit.be (meer info volgt gauw).

Credits

van: El Conde de Torrefiel - regie & dramaturgie: Tanya Beyeler & Pablo Gisbert - tekst: Pablo Gisbert & de performers - assistent: Nicolas Chevallier - performers: lokale deelnemers - lichtontwerp: Ana Rovira - decorontwerp: Blanca Añón - geluidsontwerp: Adolfo García Fernández - choreografie assistent: Amaranta Velarde - muziek: Pink Elephant on Parade - productie: El Conde de Torrefiel - co-productie: Kunstenfestivaldesarts, steirischer herbst festival, Noorderzon Performing Arts Festival, NXTSTP with support of the Culture Programme of the EU - met steun van: Graner, Centre de creació, ICEC – Generalitat de Catalunya, INAEM, Ministerio de Cultura de España, Institut Ramón Llull 

 

foto's © Titanne Bregentzer / Valeria Palermo / Blanca Añon

 

Engels gesproken